lördag.

Lite idiot-funderingar som dyker upp ibland;
Varför heter det lör-dag. Vad är "lör" liksom?

Aja, ska inte vara blond nu. Är mest trött faktiskt. Väntar på att honung ska komma hem, saknar honom :/
Var med Oléns och Gneip igår, var flummiga somfan och hade skitkul. Har saknat det. Men antar att man inte kan vara världens bästa kompis och världens bästa flickvän samtidigt. Det är tungt, men vad ska man göra..?

Vi fixade Mickans present iallafall ;) Så det är bara att börja räkna dagarna fröken Grön, men det dröjer ju inte allt för länge innan du får handla vuxendricka :)
Syster fyller också år, väldigt snart. Så det blir supersuparfest då, vilket säkert blir minnesvärt men svårt att minnas. Men det var väldigt massa mycket längesen jag och syster drack med varandra. Måste styra upp det nu va? En gång i veckan är ju fullt möjligt när jag kommer bo i samma stad? ;) (haha)


Men, lär väl rapportera om det nya jobbet också. Som var SKITTREVLIGT :D Arbetskamraterna är grymt trevliga och kände mig som hemma efter första dagen :) Har tyvärr inte jobbat mer nu, men hoppas på samtal snart.
Har ju fortfarande kontakt med arbetsförmedlingen och en jobbcoach, som jag ska träffa på måndag. Får väl se vad som sägs då men jag söker då aldrig i helvete jobb på ett ringbolag igen. Det kan dom glömma!
Tvingar dom mig så tar jag hellre och bryter med AF än att lyda. Usch.
Ska väl ta och ringa Krysset då också. Har skjutit på det alldeles för länge nu. Men hoppas att erbjudandet fortfarande står kvar efter nyår som det lät när jag var där.
Skulle vara ganska underbart.

Hursomhelst, ska hem till pappa imorgon eftermiddag. Prata lite, äta lite. Får se vad utgången blir.
Men nu har jag skrivit tillräckligt tycker jag. Ha det bra, bättre, bäst. <3

keep it up!

Ja, hej igen. Det var ju ett tag sen. Men jag har ju aldrig tid. Jag är en tråkig internet-människa. Facebook är det enda man hinner med för det är det enda som inte är särskilt tidskrävande. Typ.

Hursomhelst. Så har det hänt en del sedan sist. En hel massa jävla jättemycket del. Eller, det får ni väl avgöra själv.
Först, så har jag släppt bomben officiellt för mamma, men eftersom att hon är smart så hade hon redan listat ut det. (Och nej, jag är inte gravid om man skulle hamna på dom banorna.) Men eftersom att pappa är i Sydafrika så dröjer det innan han får veta. Nog för att jag har haft tid, men aldrig tillfälle.
Sen, så har jag fått ett jobb tack vare att min pojkvän är bäst :) Ska börja på som extraarbetare på Tempo i Valbo på måndag :D
Så, nu håller jag på att leta bil. Hörs!

RSS 2.0