throw it back to you

Hej hopp här kommer en lista över "DAGENS"

ROS - till den underbaraste i världen, älskar dig!
RIS - till facebook, som inte är bra, vettigt, eller roligt alls sen dom gjorde om! allting laggar och jag hatar dom som gjot detta.
MOTGÅNG - när man kom ner till tvättstugan och någon hade börjat tvätta, på min tid!?
FRAMGÅNG - att jag lärt mig tvätta effektivt, tre maskiner rena och upphängda på tork, på 3 timmar.
DISS - från mig, till honung när jag inte klarade av att stå upp när det var hejdå imorse. Sliten människa ä vad jag är.
BEKANTSKAP -  när den gamla tanten som tvättat på min tid kom och bad om ursäkt och var hur söt som helst.
SUCK - när katten börjar gnälla när han nyss fått mat.
GLÄDJE, a) - när ams ringer och säger att jag har chans på praktikplats i klädaffär!
GLÄDJE, b) - att jag får semsterersättning nästa löneutbetalning, och att arbetsgivarintyg är på g.
ÄCKLIGASTE - hostmedicin. Fy och fan, ord kan inte beskriva hur mycket jag ogillar hostmedicin. Men det känns som att det tar lite iallafall.
GODASTE - blir väl kladdkakan/smulpajen som serveras ikväll :)
PLANER - dejt med min jobbcoach, bio med brushaan och syrraan, matmatmat och fixa icakortet!
CITAT 1 - från dassboken, om Politik; "Politik är konsten att hindra en människa att lägga sig i vad som angår henne." Tycker jag var jävligt insiktsfullt och klockrent sagt!
CITAT 2 - samma källa, samma kategori, sagt av en moderat; "Folk tycker om våra idéer. Men de tycker inte om oss." Huvudet på spiken.

Nu ska jag sluta lista och kila ner till renhuset och kolla läget med de händga. Sen blir det duschen och sängen kanske? Efter att jag svept lite mer hostmedicin OFC!
Ha det bra allihopa :) Tack för att ni läser!

sweet cherry pie

Det börjar närma sig nu. Vuxenlivet. Och det känns bra, väldigt bra. Det enda som oroar mig är vad moster ska säga. Men det oroar mig inte mycket, men ändå, tanken dyker upp då och då.
Så länge som hennes ord ha varit min lag (typ), och hon har varit min förebild nästan hela livet. Men ändå så har alltid en sak haft större vikt än allt det. Hittar man rätt, så gör man. Då är det klart man tar vara på det. Man tackar inte nej precis.

Och visst har det rasat med lavinfart på sista tiden, men inget har kännts fel, verkligen ingenting. Det är nästan svårt att tro på ibland, så overkligt på något vis. Att det faktiskt kan bli såhär i det verkliga livet. Det är inte film, något klyschigt manus som är baserat på önskedrömmar. Det är verkligt, här och nu.
Obegripligt, stundtals. Men för det mesta bara underbart.

Jag vet vad en kär vän till mig tänker nu; dravel. Och ja, du har väl lite rätt där, men jag önskar bara dig samma lycka som jag känner nu. Du förtjänar det mer än någon annan.

HURsomhelst! Så böjar det närma sig ja. Är väl dags att gå igenom tillgångarna snart, börja rota i källaren och ha mig. Lägga i några femmor till Lions så jag kan lasta på mig onödigt krafs som bara fyller ut. Sånt som gör ett hem. Det är dom små sakerna i livet, heter det väl?

(Lite imponerande också, att jag krafsar ihop ett helt inlägg bara på ett random bloggar-för-jag-har-inget-bättre-för-mig infall.)
Jaja, ha det bra allihopa. Det ska jag iallafall! :)

...forget about it

Ja, hej igen. Det var bra jävla längesen jag skrev här (ursäkta språket). Men jag har inte haft tid. Eller när jag har haft det har jag inte haft ork. Men ger det ett försök nu.

Igår när jag skulle sova låg jag bredvid världens underbaraste, och tänkte. Tänkte på ord som kunde beskriva hur jag känner. Likna dethär med nånting lika fantastiskt.
Men såklart försvann alla fina ord när jag somnade. Men du kan nog aldrig förstå hur mycket du är värd för mig, hur fina ord och liknelser jag än använder. Du är min, mitt allt. Det bästa som hänt mig.

Och jag vill kunna finnas där, på alla sätt. Jag plågar mig själv litegrann för att hitta ett jobb. Det känns så hemskt att bara sitta hemma om dagarna och inte göra något. När jag vet hur viktigt det är att jag ska kunna tjäna in pengar på något sätt. Särskilt nu.

Och här är det slut på försöket. Måste äta något innan jag går under.
Slut för dethär. Tack ni som läser.
Älskar dig <3

a new beginning

[om man får citera good charlotte lite snällt]

Nu har jag gjort en ny blogg, som ser precis likadan ut som den gamla [se här], jag vet. Men jag har inte ork just nu att göra ännu en ny design. 

Anledningen till att jag skapat en ny blogg är för att jag på min förra hade en besökare som nitiskt följde allt jag skrev. Denna person är någon som jag verkligen inte vill ha något med att göra, och inte vill att ska veta vad jag gör om dagarna och vad mina innersta tankar är. Och när jag vet att denna person besöker min blogg flera gånger om dagen så kände jag mig så begränsad, att jag inte kunde skriva vad som helst.

Så ny blogg blev det :)
Jag skulle uppskatta nu om ni som har länkat min blogg på era egna inte uppdaterar denna förändring på någon månad, tills jag vet att den personen inte längre besöker min förra blogg (eftersom personen går in på den via en länk på min vän lustigs blogg). Jag vill kunna skriva fritt utan att känna mig rädd för att den personen kommer leta på mig någon dag och slå ner mig, eftersom att tidigare nämnda är psykiskt instabil och uppenbarligen en aning besatt av att veta vad jag gör.

Det finns en bakgrund till allt detta, och till en början hade jag förståelse för att personen läste min blogg, men när det gått en månad så känns det jävligt överdrivet. Orkar helt enkelt inte med att bli övervakad längre.

Nu ska det i alla fall bli frukost, sen ska jag få tag på Ida och dra med henne in till Gävle, måste köpa lite fredags-godis.  Ha det jättebra allihopa :)


RSS 2.0