oh, btw

Känns ju som att allt är annorlunda.. även fast jag visste att det skulle bli lite annorlunda.. men inte såhär.
Trodde ju kanske att man skulle bli ihågkommen lite längre. Fast jag vet att det bara är jag som tänekr dumt, men känns ändå ruttet somfan. För det är absolut inte sista gången man kommer gå miste om nåt sånt. Och det har blivit väldigt mycket på sista tiden.

Så himla värdelöst. Någon blir ju alltid besviken i slutändan. Försöker jag vara någon annan till lags blir jag skitledsen själv istället.

Och när man trodde att man var så jävla nöjd med allt.

minnesvärt.

Jag säger till min pojkvän:

Jag bestämmer.

Han svarar:

Jag vet.


Kom väl ihåg detta, det är JAG som bestämmer, at all times! Woho!

Svar till Nea :)<3

Jag vet inte än faktiskt, håller på att ladda ner nu så ska kolla så fort jag får tid :) Men det jag sett på reklam verkar jättebra så jag vill verkligen kolla :D

genious

Sitter och allmän-cruisar lite på facebook/bloglovin etc. Och det går skitsegt! Så fort jag skriver nånting fryser bilden och så får man vänta en halv minut sen börjar bokstäverna trilla dit.
Kollar på utorrent eftersom jag laddar ner glee. ca 250 kb/s ner.. det är ju inte farligt.. 1,2 Mb/s (märk väl, MEGAbyte) upp. JAHAAA där har vi det! Så då är jag en elak fildelare och begränsar uppladdnigshastigheten till max 50 kb/s. Mohaha :] nu funkar allt som det ska igen! :D (förutom när jag skrev desa två meningan för då syntes det inte att jag skrev...) från :] <- till -> ...) var det tomt på skärmen, sista parentesen så ploppade allt fram.

Datorer är för härliga!

mm justdet..

Självklart glömde jag bort att ens söka på Glee.. men nu ska det bli gjort iallafall!
Det är ju lite tråkigt bara att det hade kunnat varit klart nu, eftersom jag sett en hel del avsnitt med Supernaural.. wellwell... Sånt är livet!

Men nu kommer jag ju ha något att göra imorgon med! Tillsammans med att ordna upp bloglovin, har inte orkat lägga till alla bloggar jag vill följa ännu :P Men det står på min to do-list. Som sova just nu! Ska bara stretcha först, vilket ju är segt somfan, men måste göras om jag kanske ska kunna bli bra i axlar och nacke någon gång i livet.

Sleep tight, don't bite the bedbugs :b

"sucks out loud"

En sån fantastisk skön kommentar som bara kan komma från en... person. Supernatural, Dean Winchester.
Så underbart mångordig!

En sak som faktiskt sucks out loud är mitt tillstånd kan man kanske kalla det. Att vara hungrig men verkligen inte sugen på nånting! Har velat i flera timmar över vad jag kan tänka mig att äta... slutade med en tripp till Ica och lite äpplen, pistagenötter och salta pinnar. Inte full kostcirkel men det är väl bättre än inget alls?

Så när jag kommer hem skriver jag lite med Ida på msn i kanske 5 minuter, så helt plötsligt loggar ungen ut. Och loggar inte in igen heller. Säger inte hejdå. Nice! Ida sucks out loud!

Nu ska jag fortsätta kolla på Supernatural, om jag inte ska försöka tanka hem Glee först, är inte riktigt säker...

(Och nu loggar hon in, ytterligare 5 minuter senare, vilken stjärna!)

Anyways, ha det bra! <3

800

Åttahundra kronor fattas det för att jag ska kunna betala alla mina räkningar... känns ju kul.
Ännu roligare känns det ju att betala räknigar nästa månad, eftersom jag bara jobbat 2 dagar i januari. Nu får jag visserligen lite fler dagar på Krysset, men det kanske inte blir så många? Kan ju vara glad om det trillar in över 3000 på kontot den 25e februari.. Sen får jag ju pengar från UGA också, men det blir nog inte så mycket att hurra för det heller. Nu har jag ju dessutom bilförsäkringen på autogiro, så det MÅSTE finnas runt 600 kr på kontot då.
 
Jag sa det till pappa när vi fixade autogiro, att jag kanske inte får så mycket i lön ju, eftersom jag jobbar extra.. men han sa att "det är bara att se till att det finns pengar det". Så det lät ju som han kan hjälpa till om det kniper. Hoppas det iallafall. Pappa är sån. Bäst :)
Och då menar jag inte "bäst för han ger mig pengar", utan BÄST för han bryr sig och hjälper till. Jag älskar min pappa!

Det är ju tack vare honom jag har min fiina foooord :D Sorgligt nog kommer jag inte kunna betala tillbaka pappa för det på ganska länge känns det som.. och före återbetalingen måste diverse småfel på pärlan åtgärdas.

Iallafall. Så ska jag ta och käka frukost nu, lägga värmekudden på axlarna och kolla lite på Supernatural, One Piece eller nåt annat kul :)

Ha det bra! <3

heads up!

Sådääär ny header :) Kom på att det var lite tråkigt att inte ha några bilder på sig själv :P

January 22ᴺᴰ, 2010

Denna dagen har länge varit felstilt i kalendern, ett event som legat på "att göra"-listan i över en månad.
Första Jobbchansen efter jul-uppehållet.
Och som en stolt (...) medlem av Jobbgarantin för Ungdomar (av AF kallat UGA) så ska man tydligen delta på varenda Jobbchans. Så det var bara att pina sig upp, tänkte jag igår.

Sen så kunde jag inte sova. Helt omöjligt. Försökte med att läsa, läste i en och en halv timme, så då vart jag lite trött. Sen nr jag la mig i sängen igen så började jag fundera över hurfan mätarställningen i min bil går ihop. Det liksom funkar inte.
För nu står den på typ 33640, när jag köpte den var den på 328?? nånting. Och jag har kört 130 mil.
Trippmätaren var sist jag kollade på 701,5. Då är 5 100-tals meter. Alltså 5-00m, 6-00 m, osv. Och 1 är kilometer, 0 tiotals kilometer, 7 hundratalskilometer. Alltså 70,15  mil. NU vart det rörigt med siffror men FÖRSTÅ att jag hade svårt att somna!
Poängen - När entals-kilometer siffran slår om på trippmätaren, slår det om på totala mätarställningen också, ökar med 1 på sista siffran - Alltså 33640 blir 33641. Det vill säga att den då ska visa 33641 kilometer, vilket (enligt mina beräkningar, och jag måste ha rätt.. annars blir jag galen) betyder att den totala mätarställningen ska vara 3'364 mil. Men jag trodde att den mätaren visade i mil. Att min bil gått 33'641 mil. Så mitt uträknade 3 tusen mil känns väldigt lite då... Jag blir bara förvirrad!

Särskilt med tanke på att försäkringen säger 1000 mil per år... Så personerna som kört min kära Ford före mig har alltså inte kört särskilt långt alls, den är ju trots allt snart 16 år! Och för 16 år bil låter 33 tusen mil bra mycket rimligare är 3 tusen.. i mina öron... 
Men jag är säkert helt ute och cyklar.


MOVING ON, det var iallafall en av anledningarna till att jag hade svårt att somna. Sen när jag väl gjorde det drömde jag en så sjukt läskig dröm att jag var rädd i en kvart efter jag vaknat. Usch! Jag har kollat på för mycket Supernatural tror jag :P

Så när Rickard gick upp imorse var jag inte sunshine and roses direkt.. Var dessutom extremt kissnödig, och hur mycket jag än gick på toa gick det inte över.. så jag har väl typ urinvägsinfektion också! Ljuvligt...
Jag kunde på grund av detta inte somna om så jag fann mig i skiten och gick upp. Diskade i lugn och ro sen satte jag mig vid datorn och kollade upp hur det skulle se ut på Jobbchansen. Och det var ett ställe, Naked Juice Bar som ska öppna i 9:an i mitten av februari som sökte folk, vilket lät väldigt intressant så jag skrev ut CV och personligt brev sen begav jag mig ner på stan.

Var där i max 5 minuter, pratade med tjejen som skulle öppna cafét och lämnade CV:t där, sen kollade jag runt lite men inget annat var intressant så jag åkte till Konsum Krysset, för tredje gången denna månad. Detta eftersom Thomas, chefen, varit borta de gånger jag varit dit. 
Men idag var han där (äntligen!!!) och han kollade upp att jag lämnat CV tidigare, vi pratade lite om det som sagts förra gången, men det var inte aktuellt nu med utbyggnad så han hade nog inget åt mig i dagsläget sa han. 
Så var han tyst ett tag och funderade.. sen frågade han om jag hade jobbat något i chark?
- Ehjaaa litegrann... malt köttfärs och så. 
Jag hade sagt innan att jag extrajobbar på Tempo i Valbo för tillfället, men att jag inte får jobba så mycket så jag är fortfarande intresserad av allt annat som erbjuds. Så han frågade då exakt hur mycket jag får jobba, och det har bara varit två dagar i Januari så det var inte mycket alls, nej. Ska jag sommarjobba där?
- Eh, jag har anmält intresse men det är inget bestämt.
Men om vi gör såhär då... att jag får börja extra på Krysset, lära mig chark och spel, förutsatt att jag lovar att jobba minst en av semesterperioderna i sommar.
Vad svarar man då? Hmm.. få jobba strödagar och tjäna mindre än vad jag behöver för att klara räkningar, dessutom ha 2 mil till jobbet... eller få jobba extra i samma stad, och som det lät, mer än vad jag får jobba i Valbo.. inte särskilt svårt!

SÅ.. jag börjar klockan 11 på måndag! :D
HELT UNDERBAAAAAAART! :D Nu hoppas jag bara att cafétjejen inte hör av sig.. det vore ju surt :P

Men fan, jag som trodde att jag kunde glömma Krysset, kändes som det inte var någon idé att försöka längre, eftersom det var så längesen sist jag var där. Men, ÅH vad glad jag blev :D
Hoppas bara att det blir minst nån dag i veckan, fan va skönt det skulle vara!



Och nu.. så ska jag sätta mig och göra om min header litegrann tänkte jag :) I brist på annat :P blir väl till att laga mat strax också, pepparstek med pommes och beasås :)

Ha det bra allihopa, det har då jag iallafall!!! <3


tryter.

Fantasin är inte på topp nu för tiden. Inte mycket alls är på topp. Ett tecken (för mig) på att det varit vinter för länge. Jag lessnar på allt och har ingen motivation till nånting, känns som jag inte bryr mig om nånting. Skulle bara kunna sova igenom dagarna tills det blir sommar igen.

Måste skaffa mig en hobby, sysselsättning, med andra ord. Som får mig ut ur huset. Typ som att börja gymma. Vilket jag fick klart och tydligt sagt till mig idag när jag var hos sjukgymnasten. Börja träna, NU!
Ska även stretcha axlarna 3 ggr om dagen, köpa Eeze spray och rågnugga in på muskelfästena i nacken, så hårt att jag får blodsmak i munnen. Morgon och kväll, i 5 dagar. Tack för den liksom. Jag höll på att svimma när hon gjorde det på mig, svartnade för ögonen typ.

Jippie.

Så ska väl köpa en sån spray för 90(!!!) kronor, 40 g, räcker i... fem dagar. Kul.
Sen ska jag på återbesök den 28, eventuell röntgen och kolla om det blivit bättre, vilket betyder att jag verkligen måste sköta mig.

Det roligaste med hela besöket var ju när hon skulle känna på mina axlar, och sa att jag kanske har ett extra par revben. Vissa har det, men det är inte så vanligt. Och om jag har det (vilket 3 sjukgymnaster försökte känna efter, ingen var 100% säker) så är det inte konstigt alls att jag har ont. Nähä?!
Det jag vart mest fundersam över är hurfan man har revben i axlarna? Man har tydligen 12 par (jag har då 13) och de första paret sitter framför axlarna typ, jämsmed halsen... vad jag fattade det som.
Skitskumt.

Hursomhelst.. ska väl skaffa gymkort asap och börja träna regelbundet då. Vilket jag ju tänkt hur länge som helst men aldrig lyckats dra tummen ur arslet och börjat. Nu har jag det ju på svart & vitt att det är dags.

Så skulle man ju gärna haft ett mer regelbundet jobb, så man kunde unna sig helkroppsmassage på Belissima varannan månad... vore ju en riktig dröm det..

Men nu ska jag ta och göra något annat.. vet inte vad. Fantasin har lagt ner som sagt.
Ha det bra <3

too much information. [aka. mys]

Jag är lite småsjuk i halsen igen. Slemmigt somfan är det. Vilket gör att det smakar lite illa i munnen ibland, som för en stund sen då det smakade kantareller, hmm?

fan.

Sitter uppe klockan 2 på natten. Kunde inte sova, för jag tänkte för mycket. Och nu sitter jag här och gråter, känns som hjärtat ska gå sönder. Varför gör jag såhär mot mig själv? Kunde jag inte bara somnat så hade dethär aldrig hänt, hade jag aldrig tänkt domdär tankarna och börjat fundera över... skit.

tralla en trall



Zigge är en äkta vakthund han. Jag vart väckt idag av att fastighetsskötaren (en snubbe, 40+) dundrade in i sovrummet. "OJ,  här ligger du och sover!"
- eeeh... jaa...?

Så var han vänlig nog att be om ursäkt och förklara vad han gjorde här. Han har mätt temperaturen i alla um och vi har tydligen 21,5 grader överallt. Antingen så har han dålig syn eller så är det fel på termometern för så varmt kan det omöjligt vara! Det är svinkallt typ helatiden. Har man inte långärmat på sig så blir armarna liksom nerkylda så att man känner sen hur kall man är, fast man egentligen inte fryser, bara känner sig.. kall.

Hursomhelst, han gick ut på en gång, så när han lämnat lägenheten vågade jag kliva upp. Och vakthunden Zigge ligger och sussar sött i gästsängen, ser lite brydd ut när jag skäller på honom för att han lät en okänd gubbe bara traska in i min skönhetssömn!

Hursomhelst. Har skaffat bloglovin' nu eftersom min syster bad så snällt ;)
Nu ska jag ringa sjukgymnast sen äta frukost :) Sen ska jag åka hem till syrran och spela GH, om hon är vaken nu vill säga? Sömntutan :P

2010.

Japp, nu är dett nytt år. Igen.
Och som nyårslöfte: minst en promenad opm dagen. Bröts ganska omgående då vi inte promenerade alls den 1a! Men sen igår och idag var vi ut på bra promenader. Ska sluta äta socker (godis-pitekaka-osv) också, dra ner på läsk så gott det går (för mig alltså... jag är läskberoende).

Detta låter ju som någon viktrelaterad grej, men det har snarare med migrän att göra. Har haft migrän så ofta senaste veckorna att det kommit ivägen för arbete, och det känns verkligen förjävligt. Har inte kunnat kontakta HVC heller för det varit massa helgdagar, men imorgon ska jag ringa dit och försöka fixa tid asap.
Ska även se till att få remiss till.... åh jag har tappat bort vad det heter men såndär man går till och tränar typ... får stretchövningar.. enda jag får in i huvudet är sjukvård men sån är det ju inte.. sjukgymnast kanske? Jag har verkligen inte den blekaste för tillfället.

Hursomhelst, ska se till att må bättre i år. Fysiskt alltså. Psykiskt mår jag nog så bra som det är möjligt!
Längtar som bara den till sommaren, sola och bada! :) Frågan är bara vart? Vet inte vart man gör sånt i Gävle, så det slutar väl med en strandstol på gräsmattan här utanför :P Har ju Rudsjön inte allt för långt borta så - helt ute och cyklar är man ju inte?
Ska iallafall se till att sola och bada mycket med min syster (mest sola då), för nåt sånt vart det inte alls förra sommaren nästan... kommer inte ihåg, men kan inte minnas en gång jag var på stranden med henne. Desto fler med Ida ;D haha!

Men det blir nog en och annan heldag på Rullsand i år, om jag får bestämma :)

NU ska jag sluta sitta och dagdrömma... ska driva iväg i TV-seriernas ljuva land istället! Inne på andra säsongen Supernatural nu, som fanns på DVD-box 2 för 499 på Rocks i mellandagarna, lilla lycklig då ja!


RSS 2.0