------ ------, (när jag vaknar)

Gissa rubriken!
Jag är fortfarande övertrött, det är för tidigt för mig!
Vaknade för en stund sen, tittade på klockan: 08.08. Hm, ringa Telia! Eller... då borde jag nog gå upp ur sängen, annars hör dom väl duntäcket prasslandes i bakgrunden. Men fy vad jobbigt, jag kan ringa sen!

08.16 - sms från syster, om att Telia är dumma!!!! Och det verkar som om dom inte ens fått in någon beställning!
Fyfan, då måste jag ju ringa och kolla jag också!
Så jag lämnar sängen, med gråten i halsen, och klär på mig sen går jag ut i vardagsrummet (SOOOL; YAAAAAAAAAY!!!!!!!) och ringer 90200.
EN bra sak med Telia är väl att dom har en funktion att man kan bli uppringd, så man slipper sitta och betala massa dyra pengar för att köa i en kvart. Som ungdoms... eh, hälsovårdscentralen tillexempel!

När jag kom fram så frågade snubben personnummer, när jag hade beställt osv. Sen så dyker det förmoligen upp något på hans skärm, för han frågar: Åh, är det en iPhone du har beställt?
Neeej, HTC Hero!?
Hur jävla inkompetenta är dom?! Nu kommer det väl komma en iPhone på posten. Puckon!
Men iallafall så tar vi oss förbi det och han säger att mitt paket skickas antingen idag eller imorn, så före fredag ska jag ha det!

Då tänker jag, skickas det idag så borde jag väl ha det imorn, skickas det imorn så borde jag väl ha det på onsdag? Men eftersom det är telia dethär så kan dom säkert hitta ett sätt att sega ner paketleverans på också!
Jaja, vänta och se, heter det. And so I will.

Nu när jag klarat av dagens uppgift så funderar jag, hur sköööönt det skulle vara att gå och lägga sig igen?
Men, jag vill ju faktiskt försöka gå upp i skaplig tid och hålla mig sysselsatt (och vaken) hela dagen. Så jag ska nog tvinga min stackars halvsovande kropp ut på en promenad i morgonsolen, sen.... SÅ KAN JAG JU LÄGGA IN LÅTAR PÅ MIN iPOD!!! JA!!!! Det som jag har velat göra såååå länge men liksom aldrig orkar för det tar sån tid... och så är jag ju lat.

Awesome! Nu har jag planer för dagen! :D Och blir jag uttråkad kan jag ju alltid leka hemmafru och baka en pitekaka eller nåt! :) HA DET BRA! <3

not just any other sunday

Sitter här vi laptopen i vardagsrummet, och det låter som någon sitter inne i elementet och försöker knacka sig ut. Ganska läskigt.

Har iallafall haft en bra söndag! Började med att man vaknade skapligt tidigt och gick upp (naturen kallade) och det första man ser är ett stort vardagsrumsfönster [okej nu knackar det skithögt, jag är rädd!] med världens snöyra utanför. Så jag gick på toa sen var det raka vägen ner i sängen igen. Varför?!

Det har ju varit så undebrart vårväder senaste veckorna, varmt och härligt och hoppet om att gå ut på krogen i partyklackar började tändas. Så kommer det snö. Men tack och lov har ju 20 års vistelse i Sverige förberett oss, och man vet ju mer eller mindre att det kommer dröja bra lång tid från första vårvärmen till att våren faktiskt checkar in helt.

Hursom, så hade jag en mysig dag/eftermiddag med sambon innan jag åkte och hämtade min syster, handlade sedan började hon och jag laga mat! Skinkschnitzel, sourcream&onion-pot.klyftor med dip-bea! Helt clueless som vi är när det gäller kött-kryddning så bara slänge vi på lite salt, vitpeppar, vitlökspapper (korr. PEPPAR) och grillkrydda. Vart awesome! Skitgott :D

Efter den underbara måltiden så satt jag och syster och allmän-pratade och hade roligt med hennes laptop som jag har till låns. Efter ett tag så tyckte vi att det skulle ju vara kul med webcam, så vi drog igång den och började fåna oss somfan! :D Skrattade så tårarna rann och cupcakesen tappades i knäna flera gånger tills vi hae frosting överallt! Min syster och jag har alltid roligt <3

Skjutsade hem henne nyss och nu så ska jag sätta mig och kolla på vänner eller nåt. Jag har faktiskt (tro det eller ej) tjatat ut mig själv så mycket med HTC Hero-videos dom senaste dagarna att jag verkligen inte känner för att kolla på några fler. Jag vill bara ha telefonen!! NUUUUU!!!!!

Men ni får ha det bra allihopa! Det ska då jag iallafall :) <3

bjuder snäll som jag är på ett urval av våra flumbilder, enjoy ;)

 
 

schemxy!

efter....

Jag är tydligen ganska dum. Man ska visst göra såhär för att typ... nånting med bloglovin, jag vet inte!

Följ min blogg med bloglovin
! Så, klaaaaaar!

Ha det bra!

världsligt!

First of two:
Har suttit som världens mest (hm, dedicated på svenska, vad heter det? Vad bra det hade varit med en Hero nu, som har translate-program!!! ;( vill HA! NU!!) hängivna nörd och tittat på youtube-videos om den ack så efterlängtade Hjälten, Urban Brun. En av de bästa "serierna" men klipp har PocketNow lagt upp. Det är skitbra videos i bra kvalitet där han visar uppackning av telefon, first time setup (översätt det själva, tack. Jag orkar inte), mjukvaran - dvs Android och Sense UI -, Widgets, Android market, ALLT! Det är verkligen skitbra grejer alltså!
Känns som jag kan telefonen utan och innan redan! Och dessutom lär man sig massa bra saker som är väldigt nyttigt att veta i förhand, innan man börjar använda sin HTC. Till exempel, att ordna upp sitt Google-konto (om man har ett, annars skaffa!), fixa så man har Google checkout så att man kan betala för sakerna i Android market (dom applikationer som kostar), och så himla mycket mer jättepraktiska saker!
Cred och stående ovationer till PocketNow!

Second of two:
Jag har nyligen suttit och råfilat alla mina naglar så dom är touch-screen-vänliga! :)

Summering:
I COULD NOT BE MORE READY FOR MY HERO!!!!
Det enda jag saknar nu är själva telefonen! Och felia är såklart segast i världen så måste vänta till på måndag för att ringa, och då kanske jag får veta om dom skickat paketet ens :( Det som stod "Beräknad leverans: 2010-03-22" när jag beställde. Alltså, på måndag. Dumma, dumma telia!

Men sen, när den har kommit! Då har jag och syster en plan! Eftersom det kommer behövas ladda batterier, och vi ska sätta på Invisible Shield displayskydd, så ska vi fixa sistnämnda innan vi börjar ladda, vänta 24 h sen börja leka :D WihOO vad jävla övertaggade vi är! Och det bästa, är att inga förväntningar kommer att bli... svikna? Jag vet inte, jag kan inte formulera mig nu. Men, vi hoppas inte för mycket om man säger så :) Vi vet att den är precis så härlig och AWESOME som vi föreställer oss, om inte bättre ändå :D IH! PEPP!!!!

Ha det bra allihoooopa, ursäkta för nörd-inlägget. Men jag är fett övertaggad, FETT!!!!
I'M MAD REALLY BAD BUT DON'T TELL MY MOM AND DAD!

saturday night live

Jag älskar min pojkvän. i onsdags frågade han om jag inte kunde lova honom en sak.
Jag är lite allergisk mot att lova saker som jag inte vet vad det är, men gav tillslut med mig.
Bra, köp ett par skor!

Han känner mig så väl :) Så ett par skor blev det, and I LOVE them! Tänkte bara säga det.


I need a Hero!

Ja, okej. Jag gjorde en helomvändning (nästan) och beställde en Hero istället!
För Desire släpps tydligen 8 april istället för 22 mars, och då måste jag ju vänta nästan en månad innan jag kan beställa, för att det ska komma ut lite dirt på nätet, så man vet vad man ger sig in på.
Dessutom vet jag ju att Hero är to-die-for jävla härlig! :D

Så det blev en brun, Urban Brown (in english!) som det ju så vackert heter. Därav döptes den enkelt till Urban Brun (på svenska!). Klappat och klart! :)

Så nu väntar jag bara på lön så jag får hämta ut min Bruna Urban <3



MIN LOVER <3 ( Ta inte illa upp Rickard, men jag kan ju varken säga älskling eller bäbis... så det är min älskare helt enkelt. Men du är mitt allt Honung <3)

denna eviga ångest

Beslutsångest då!

Har nu sett att telia börjar med en ny HTC nästa vecka, nämligen Desire. Och den verkar nästan ännu coolare än Hero! Åh, jag vet inte vad jag ska ta mig till! Det är ju såklart förbättringar på Desire som inte Hero har, då den är aningen äldre... men jag vet fan inte!

Ska ta och tänka över det.. vänta lite och se ifall det kommer ut fler användar-recensioner på nätet om Desire först. Men, såhär ser de två miraklen ut iallafall!



Hero överst, Desire nedanför.

Desire har dessutom ett nyare operativsystem tror jag, Android 2.1 (står bara Android på HTC Hero, på HTC's hemsida). Så ja...det lutar mest åt den kan jag säga :)

Och angående skorna i förra inlägget så heter sidan så briljant som shoes.com. Love it! <3

SKOOOOOOR

Jag har underhållit mig själv med att göra om Idas bloggdesign idag. Och i jakt på bilder till den hittade jag kanske världens underbaraste online-shopping sida! Med massor av skor, underbara skor! Åh jag är så... fattig :(

Men fan, den dagen jag har råd ska jag beställa tills glädjetårarna sprutar från denna sida! LOVE IT!



Ett urval av alla de fantastiska skorna! MMMMMMh! <3<3<3

hack i skivan.

Jag har nog världens två drygaste kompisar.
Dom är envisast i världen båda två, och det är nog bara dom som är tillräckligt sepe för att orka ha sånahär disskussioner:

Ida: Vart åkte du?
Mickan: Ingenstans.
Ida: NEJ, vart åkte du?
Mickan: På vägen!
Ida: Vart åkte du?
Mickan: På vägen
Ida: Vart åkte du?
Mickan: På vägen
Ida: Vart åkte du?
Mickan: På vägen
Ida: Vart åkte du?
Mickan: På vägen
Ida: Vart åkte du?
Mickan: På vägen
Så fortsätter det så ett tag, tills Mickan får idén att variera och svarar "hem" istället, typ 50 gånger.

Och det värsta är att med dessa två är man van. Det är standard att dom ska hålla på såhär.
Men jag älskar dom ändå... oftast... :D



Sony Ericsson

Jag har börjat inse något. För varje dag som går avskyr jag Sony Ericsson mer och mer. Hela operativsystemet, allt med min telefon är bara sämst! Det är skitdrygt att skriva sms, hur samtalslistorna ser ut... ALLT! Jag bara hatar det!

Jag vill ha en HTC Hero... eller en iPhone. Jag vet inte riktigt längre. Matilda pratar så bra om iPhone, och hennes pöjk har haft både HTC Hero och iPhone och han tyckte bäst om den sistnämnda. Så jag vet inte längre...

Suck.

inte för att skryta...

... MEN!!!!!!!!!!!!!!!!
Mina fyra senaste dagar har sett ut:
Fredag, jobb. 15-22 i Valbo. Lördag, jobb. 7.30-15 i Gävle. Söndag, jobb. 10.30-16 i Gävle OCH 19.10-22 i Valbo.
Så ska jag äntligen få sova ut på måndag morgon. Då ringer Gävle klockan 8.21 och undrar om jag kan komma ASAP och jobba till kl 19.15. Så det var bara att gå upp, slänga i sig frukost och åka iväg till jobbet helt nyvaken.

Tro mig när jag säger: JAG ÄR TRÖTT!!

Skulle ju dessutom egentligen spenderat dagen med mys och pojkvän, fira 6 månader. Det gick ju bra. Men underbar och bäst som han är hade han lagat fajitas till jag kom hem, köpt blommor och var hur gullig som helst :) Jag älskar dig! <3

orkar inte...

Kalla mig dum, småsint, vad ni vill! Men jag blir faktiskt skitledsen när man sitter och planerar en kul grej med en kompis ( i detta fall åka ner till Uppsala och gå på 3D-bio ) och några dagar senare få reda på att hon gick på den filmen i Gävle istället, med en annan kompis. Utan att fråga mig. Och då hade vi faktiskt pratat om vad som skulle göras på kvällen.

Så, säg att jag överreagerar, men då känns det faktiskt som att mina kompisar inte kunde bry sig mindre om mig, eftersom att dom tydligen inte ens vill att jag ska följa med på bio?

Och kom inte med några dumma jävla bortförklaringar nu, för era ord betyer inte särskilt mycket alls för tillfället!


kung av snål!

Det är jag det :) Försöker nämligen köra så bensinsnålt jag bara kan med min kära pärla, och måste säga att jag är jävligt duktig!

Kolla på tankmätaren, sen trippmätaren...


... i näg jag FÖRUT har åkt 41 mil har mätaren varit nere på kvartstank. Nu står den fortfarande på över halv!!!
Så det är klart jag måste skryta om det här ;) PROUD!!!


RSS 2.0