still counting

Jag måste fråga mitt liv lite saker. Som att vara arbetslös, sitta och söka jobb helatiden. Hur tråkigt är inte det vid det här laget? Kom med nåt nytt, livet? Skicka ett jobb åt mitt håll, snälla...

Jag var på möte med min coach idag. Fick veta att jag skrivs ut den 24 juli, :/ lite sorgligt. Har fått så oerhört mycket av Competens. Dom har hjälpt mig nåt grymt med jobbsökandet, fast än att jag är (som Vinita sa idag) väldigt självgående. Jag sköter mig mycket på egen hand.. och det är synd att jag inte fått jobb än.
Men när jag tänker tillbaka så hade jag kunnat landa tre jobb så jävla lätt om jag bara varit förberedd.
Om jag hade tänkt. Haft ett enda svar förberett. Varför söker du dethär jobbet?

Jag hade en så himla solklar motivation jag kunnat använda. Jag kunde ha fått det SÅ LÄTT! Och det irriterar mig, somfan. Eftersom jag hade byggt upp så mycket hopp om just det jobbet.
Men jag ska inte deppa ihop igen. Jag ska söka andra jobb.
I Falun, Hofors (i know, eww) och Gävle såklart.. Med typ 3% chans att få dom, om ens det. 0,03% kanske..
Men jag ska göra det ändå. För min självkänslas skull. I need this!

Och när ska jag börja ta tag i att packa, livet? Vi flyttar om två månader. TVÅ! Inte ens det. 51 dagar. Och vi har inte packat JACK än. Sqwat. Börjar bli dags snart..

Jag drömmer, väldigt ofta, om Ullared nu. Att springa runt på inredningsavdelningen. För alltså.. gud i himmelen och djävulen i HELVETET vad jag lääängtar till dom 4 dagarna! Ih!
Det som suger musten ur all längtan, är att jag typ inte kommer ha några pengar. ALLS! Åh, hjärtat brister nästan. Usch.

Nej, nu ska jag göra frukost (ja, nu) och deppa ner i soffan. I hate my life.


road mist

Ni vet den där svaga vita dimman som sakta svävar över vägarna efter en varm dag som följs av en regnig natt.

Den dimman skrämmer mig, särskilt när jag kör ensam.Då bara väntar jag på att det helt plötsligt kommer dyka upp en person i dimman, mitt i vägen. Helst en vitklädd tjej som ser sådär lagom spöklik och läskig ut...
Eller typ ett rådjur eller en älg, eller nåt i den stilen.

För att summera:
Jag ogillar starkt att köra ensam i mörker. Och regn.
Godnatt.

call me stupid!

Med all rätt, för jag är lite korkad. Och stolt över det! I get so many laughs out of it.

Men, bloglovin är ett underbart påhitt, särskilt om man följer tjuvlyssnat.se. Senaste inlägget där var om en, enligt mig, klyftig tjej med en idé mot våldtäkt. Precis innan du blir våldtagen, säg: JAG HAR AIDS! För ingen vill ju ha AIDS liksom.

Smart tjej tycker jag!

Sen, har man otur, så skulle ju kanske våltäktsmannen kunna vara en riktig ful typ, som också har AIDS... då har man riktigt oflyt.
Man får ju hoppas att våldtäktsmännen är ute inte har AIDS, för som om det inte skulle vara illa nog att man blir våldtagen och mår sjukt jävla dåligt över det, så får man en av världens sämsta sjukdomar också.

Ta nu inte detta för seriöst och tyck att jag är okänslig och elak som skriver så skämtsamt (lite iallafall) om våldtäkt. Jag vet hur illa det påverkar en människa, det är inget man skämtar om och verkligen inget som ska tas lätt på. Men börjar jag tänka på något som detta inlägg inleddes med, måste jag helt enkelt skriva ut det ur mitt system... annars kommer jag inte sluta tänka på det.

Därför, kärt folk, har jag en blogg överhuvudtaget.
To keep myself from insanity!

Ha det bra, så ska jag försöka med detsamma!

killing me slowly...

Den här jävla nacken. Usch.

Jag har haft så grymt ont i huvudet tack vare den gudagåva som håller det uppe, sen klockan fyra imorse. För då vaknade jag och hade såna spänningar i nack-hlvetet att jag inte kunde somna om på typ... 2 timmar. Minst.
Sen har det inte slutat sen dess...
Min underbara sambo var gullig och masserade mig tidigare, men det hjälpte bara tillfälligt.

Skulle ju mer än gärna gå till antingen kiropraktor eller sjukgymnast igen, om man bara hade råd med sånt.
Vilket ju för tankarna till arbetslöshet, och HEJ deprimerad resten av veckan.

Orkar inte tänka på det, finns inget som kan ta bort tankarna och jag bara... finns. Och är deprimerad. Hela dagarna. Hatar det.

Hade ju ett litet ljus i livet, men så hänger utorrent sig var man än klickar. Sug.


-

Jag orkar inte. Jag kan inte ens komma på en rubrik.
Är så jävla nere, less och deppig nu. Jag hatar att inte ha ett jobb. Hatar det!
Särskilt när man varit på intervju men ändå inte hör något.

Okej, om man skickar in via mail, tillsammans med tusentals andra. Då är det okej att inte meddela att man inte går vidare i processen. Men när man varit på intervju! Då är det väl inte så svårt att antingen ringa eller skicka ett *¤!%? massmail "Tyvärr fick du inte tjänsten". SVÅRT!?!?!?!?

Jag orkar verkligen inte med idag. Jag orkar inte med att alltid tänka "jag kommer inte få något jobb i sommar". Nog för att jag hade säkrat Krysset, men dom har jag ju inte hört från på över en månad, så det känns ju inte så troligt längre...
Nej, nu ska jag gå och lägga mitt värdelösa lilla huvud i soffan och hoppas att allt blir gratis så jag kan leva fram till augusti...

Livet suger ibland.

suck.....

Så förblir man arbetslös då... suger. Ska sluta bygga upp hopp.

mitt liv.

Jag har levt ungefär 11 miljoner minuter... låter ganska lite va? 182 tusen timmar.. 7618 dagar... strax under 21 år. Och vad har jag gjort under dessa miljontals minuter?

Jo... levt ett underbart liv med de allra bästa människor man kan hitta!
Jag skulle inte byta min familj, mina vänner eller min pojkvän mot några andra i hela världen!
Det finns inga bättre. Någonstans. Jag tror seriöst att jag är den mest lyckligt lottade 11 miljoner minuter gamla tjejen som vandrar på denna jord :)

åh, dessa dagar...

Dessa dagar då allt man planerat skiter sig...
Som idag, skulle jag vara hundvakt åt världens sötaste Sikitabus, men syster var sjuk så mina tjänster behövdes inte längre.

Jag sökte lite jobb istället, och ska ner på stan med ett cb imorgon. Efter intervju hos G4S, that is.
Resten av dagen sög, sov flera timmar och mår skit nu.. men vad ska man göra?

Jag är så trött på att vara arbetslös, jag har aldrig känt mig så trött på skiten som nu.
Och av någon konstig anledning, så gör jag så mot dom i min omgivning, att jag försöker hjälpa dom att slippa hamna i en situation som jag vet suger livskraften ur en.
Senast drabbad är min pojkvän. Har tvingat honom att söka tre jobb idag :D

Men imorgon blir det all about the jobs igen.. på förmiddagen iaf, sen tycker jag att Chefen är värd ett länge väntat besök med sandwichglass!

En tanke som ploppade upp sådär dumt och random... tänk vad skumt om några år, när vår generation har börjat som t.ex. lärare.. och bloggar. Tänk för våra elever.. kunna läsa sina lärares privatliv! Skumt...<><><>

the little things

Det är så. Små saker i livet som jag uppskattar. Till exempel att på UM i Sandviken finns det en tant att prata med direkt innanför dörren.
I Gävle är det bara stängda dörrar. Så nu skiter jag i detta och går till banken!

fourth times a charm...

Eller kanske inte så värst charmerande.... Jag efterlyser ett rep, stadigt och hållbart så jag kan knyta det i balkongräcket och hänga mig!

Nädå, men bra less på livet blir man ju när det knappt hinner gå över så börjar mensen om. Igen.
Och UM hade ju stängt förra veckan, men imorgon får jag en hel del ärenden att göra.
UM, banken, söka massa jobb och gå till teknikparken med Idis. Forsmark rekryterat skyddsvakter ;)

Menmen.. mådde skitdåligt imorse när pojken skulle åka till jobbet, och nu vet jag ju varför. P-stav suger!
Drömde en massa skitkonstiga drömmar inatt också.
Första var med typ alla jag känner. Och vi var i nåt badhus som det var en typ tävling i, med massa asroliga vattenrutschkanor och grejer. Och jag hade mens så jag kunde inte vara med. Sämst.
Sen typ blev det "efterfest" och vi spelade in en musikvideo. Sen försvann Rickard för han skulle plugga taxiprov och vänta på att mamma och Janne skulle ringa så att han kunde hämta sin bil.
Fast när jag fortsatte mingla runt så hade en av mina bekanta snott hans mobiltelefon! Så då vart det panik och jag blev skitsur och slängde ut alla. Så skrev Ida i sin blogg att jag var omogen för att jag blev sur för en sån sak! Haha! Skitkonstig var den xD

Andra drömmen var typ en tv-serie i Paradise hotel stuk, fast det var för par. Och hotellet var ute på landet i England, och gammalt som gatan. Så här fint, antik inredning så det var jättemysigt, men ändå lite läskigt. Och jag var med i en första inspelning, fast jag var där ensam.
Det gick ut på typ att man var två "lag" med fyra par, och bodde på en varsin våning i hotellet.
Sen minns jag inte riktigt vad som hände men nån brunhårig bimbo blev skitförbannad på mig och hotade mig så hon blev hemskickad! Haha
Så var jag med på en andra inspelning, och då var Rickard med. Då fick vi bo på övre våningen vilket vart jätteförvirrande för mig, för det fattades en dörr i köket. (Och jag tyckte det var hemskt som satan, haha) Men programledaren förklarade att det var för att förra gången bodde jag på den nedre våningen, så då blev jag lugn. Sen visade dom oss sovrummet. ETT ja! Det var ett jättestort rum med sängar insprängda överallt. Så sov vi där en natt och eftersom jag och Rickard var det enda paret som sov i samma säng vann vi! Haha
Vinsten var en resa till medelhavet och titta på hajar. Skitskumt.

Nu ska jag ta och äta hemmagjord potatismos, köttbullar och gräddsås :) Med lingonsylt på sidan! :D
Ha det bra <3

RSS 2.0