två olyckor och en ny bil.

Gårdagen var minst sagt händelserik.
Åkte med älskling på jobbet, så när vi kom till Owes så bromsade Rickard, men det gjorde inte bilen. Panikryck i handbromsen så slutade med en lätt smäll in i väggen bredvid entrédörrarna. Knäckte en träpelare som höll taket uppe (men det stannade kvar däruppe även efter att han backat bort bilen) och två extraljus. Så vart det en liten bula på framskärmen. En ganska lyckad krock måste jag säga.

Sen. Så hämtade Ida mig vid Ica Bj, vi åkte mot Österfärnebo i snökaoset. I kurvan vid Gammelbodarna så låg vi i spåren - vilket tydligen var lite för mycket i fel körfält för bakom krönet ser man en BMW komma i full fart.
Jag sitter i telefon med Pappa, får ur mig ett "Iiiiidaaa?" och hon har också upptäckt dilemmat, styr över på rätt sida och står på bromsen, eftersom att den är varken grepp eller styrmöjligheter i oplogad snö. Så jag säger till pappa:
- DU nu kör vi ner i diket så jag måste lägga på!
Sen står vi där. Eh... jaha? Nu då? Som tur var så kom det en bil precis efter BMWn som såg vad vi råkat ut för och stannade. Så han och jag knuffade på medans Ida la i backen och brummade upp på vägen igen.

Sammanfattningsvis. På en förmiddag var jag med om två mindre bilolyckor. Kändes bra.
Sen så kom vi iallafall fram till Färnebo och kunda hämta min pärla, som nu står här utanför! Så himla underbart. Och den är fortfarande så FIN!
Ida och jag hade lite brainstorming med namn på pärlan igår, och kom till slut fram att det är en Indianhora.
Förklaring följer nedan.

Hora, eftersom att det är en escort. Liksom?
Indian, eftersom att den är röd. Idas föräldrars bil är svart - neger. Idas bil är gul - japanare. Min är röd - Indian!

Älskling bytte även ut den uråldriga stereon som satt i mot min underbara :) Men det funkar inte riktigt som det ska, vilket vi ska försöka fixa. Men iallafall, så när vi skulle äta så var han tvungen att tvätta händerna eftersom han hade "skit från forden" på dom.
Nej, INDIANSMINK heter det! :) Eller Horsmink, det får man välja själv.

NU ska jag diska, sen åka hem till syster och visa upp pärlan :) Ska skriva en annan dag om när Ida och jag gjorde knäck och julkola också ;)
Ha det bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0