waited all through the year

Ja, det tog nästan ett år. För det var vid denna tid förra året som jag böjade tröttna på Plutten.
Och nu, äntligen, har jag en ny bil! Ska hämta den imorgon, och gud vad jag längtar! Det känns så förjävla underbart att till slut slippa den lilla skrothögen. Otroligt.

Blir nu istället stolt Ford-ägare! En jättefin Escort -94, med fjärrlås, larm, dimljus, stolsvärme, FEM-dörrars!!! Den är så fiiin, enda bristen är att den är röd.. så är stereon lite av det antika slaget, men den ska jag byta till min som sitter i fjatten nu. Ska börja glutta lite på billjud också, hihi :) Men det kommer dröja innan jag kan sätta in nåt sånt. Ska betala tillbaka pappa pengarna som jag lånar av honom nu. 7500 fick vi ge för pärlan. Då var priset 8500 först. Men pappa prutade ner en femhundring först, jag vet inte hur... kanske för att farbrorn vi köpte bilen av gick i skolan med farfar, och dessutom känner morfar. Sen så nämnde Rickard att stereon var ganska kass så då gick han ner 500 till :) Och det var den SÅ värd :) Jättefina vinterdäck sitter på, och sommardäcken är ganska slitna (kan vara det som pappa prutade på) så vi måste köpa nya såna. Men fälgarna är aluminium, och skitfina så det behövs bara nya sulor till våren :) Vinderdäcken sitter på plåtfälgar, men har navkapslar - så den är så FIN! SÅ FIIIN! :D Såg inte en rostfläck, vilket är grymt sällsynt för Ford ;)
Jag är helt lyrisk :)

Bifogar bilden från annonsen, då sitter sommardäcken på, med alu-fälgarna. Men åh, alltså... jag finner inga ord. Jag är så lycklig :)
Ha det guld allihopa, det har då jag iallafall!


Min älskling :) <3

(på andra plats då.. ;])


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0