Sony Ericsson

Jag har börjat inse något. För varje dag som går avskyr jag Sony Ericsson mer och mer. Hela operativsystemet, allt med min telefon är bara sämst! Det är skitdrygt att skriva sms, hur samtalslistorna ser ut... ALLT! Jag bara hatar det!

Jag vill ha en HTC Hero... eller en iPhone. Jag vet inte riktigt längre. Matilda pratar så bra om iPhone, och hennes pöjk har haft både HTC Hero och iPhone och han tyckte bäst om den sistnämnda. Så jag vet inte längre...

Suck.

Kommentarer
Postat av: Systeryster

Jag tror mer på HTC, jag har kollat på massa reviews om båda telefonerna, och alla säger att HTC Hero är under utveckling och kommer troligtvis bli bättre än Iphone när de kommande uppdateringarns är färdiga. Dessa reviews gjordes i höstas, så det kommer nog väldans snart, att den blir riktigt bra, och slutar lagga och så.

Jag kommer skaffa mig en HTC tror jag, fasstän Iphone har månge fler program än så länge, men det kommer ju säkert till Heron också.

Jag tycker ju dessutom om att vara lite speciell, och nu känns det som om alla har en iphone, därav vill jag hellre ha HTC ;D

2010-03-11 @ 13:27:38
URL: http://carolinepralin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0