tapeter!

Dessa tapeter kommer hamna i vår underbara lägenhet! :)



Dessa kommer sitta i vårat sovrum :)



Domhär i köket, ett skitcoolt mönster som är glansigt liksom, blänker i ljuset.

'

Och guldiga med glans i sovrum nummer två :) Så jääävla fint kommer det bli! Enda sorgen är att vardagsrummet inte ska tapetseras om, och det var ganska trista gråa tapeter där... men sånt kan ju åtgärdas i efterhand! :)

Fan va underbart det känns! Det var liksom det enda som tog emot, att behöva lämna dessa härliga tapeter vi har nu. Så får vi ännu finare i Falun. IIH! :'D

motivation noll

Blir skapligt less när man för tredje gången på en månad får mens. Nu ryker p-staven!

En annan sak som sänker motivationen är självkänslan. Särskilt när jag känner mig lika värdefull som en sten. Jag börjar liksom fundera hur bra vän man egentligen kan vara, när ens bästa vänner inte berättar saker för en... Är jag inte värd att lita på? Har jag gjort något, är vi inte så bra vänner som jag tror och verkligen hoppas att vi är?

Sen är det väl självklart så att man helt enkelt inte har lust att berätta... men vilka förutom sina vänner ska man kunna säga allting till? Är det inte sånt vänner är till för?
Att lyssna utan att döma, stötta i alla väder?

Det kommer låta fel nu, men jag vet själv att jag är den minst dömande person man skulle kunna hitta. Iallafall när det gäller mina vänner. Det finns saker jag fått lyssna på som jag vet att andra skulle slå runt flera varv om dom fick höra. Både från nuvarande och äldre vänner. Men jag skulle aldrig se på en bästa vän annorlunda, vad för underliga saker dom än gjort eller varit med om. Och aldrig heller skulle jag berätta det för någon annan.
Så gör man inte mot personer man bryr sig om, personer man älskar.
Även om man inte är lika nära som man en gång varit... det finns gränser, och jag kommer aldrig korsa dem när en persons känslor står på spel.

Jag bryr mig. Jag vill bara känna mig lika betydelsefull för mina vänner som dom gör för mig. Utan er är livet inte värt. Klyschigt men sant. Ni är de finaste människor som man kan hitta <3

idag är det bra

"Man kunde varit fattig och sjuk i ett annat liv"...
Låt oss se över detta. Jag har ytterst lite (ligger på minus väldans många tusenlapppar om man ska vara noga) pengar, skulle själv vilja kalla mig fattig.
Jag har inte varit fullt felfri fysiskt sen typ högstadiet.

Jag är det andra perspektivet! Trevlig insyn klockan sex på en måndagsmorgon. Men det var inte vad jag skulle skriva om. Jag har sovit grymt lite inatt. Det verkar dock som att lite sömn funkar för mig.. jag är klarvaken nu.
Kan ju ha att göra med dagens väntande Falunresa! Ska nämligen åka och skriva på kontrakt idag :)
Kommer bli awesome!!!!

Jag ska nog försöka få någon timmes vila till... sen ska det ringas, fixas och donas. Ha en bra dag! :)

usch usch usch usch USCH

Jag önskar att man kunde UNDO vissa saker. Som att när man få veta något man verkligen inte vill veta. Jag vill inte veta dethär. Fyfan, när illamåendet äntligen försvann.. Nu är det tio gånger värre. Inte för att jag är äcklad eller så. Rädd. Inte aaaaalls bra! :'(

sorgset...

Drömde i fylleyran om en gammal vän. Min förut allra bästa vän. Har tappat kontakten totalt, hejat på varandra på krogen någon gång för ett tag sen, men nu så har jag ingen aning om vad hon gör.
Det är rätt sorgligt, hur barndomskompisar som var riktigt bästa vänner, hade så roligt tillsammans på ett sätt man inte ens kan ha längre, som var så nära.. inte ens känner varandra längre.
Men du ska veta, att jag tänker fortfarande på dig och hoppas att du har det riktigt bra :)

legen... wait for it..

DARY! Jag längtar, så in i helvete :( Hoppas att dom kommande månaderna går snabbt och smärtfritt förbi... vill ha sommaren NU!!!

so this is it.



Här ska vi bo :') <3

kul att bli lärd av ida...

Hon visade mig precis hur man bloggar från mobilen, via internetläsaren... Hade en fin diskussion med Ida och hennes far tidigare. Han sa att om man gräver rakt igenom jorden från Sverige så hamnar man i Stilla havet strax utanför Australien. Vad tråkigt, sa vi då, att om man varit så duktig och grävt sig genom hela jorden, så när man är klar drunknar man! Nej, då rinner ju allt vatten ner i hålet som man grävt, sa Idas pappa. Och då blir Sverige nya Stilla havet! sa Ida. Sen skrattade jag så tårarna rann, Ida tjatade att jag skulle sluta för hon har nåt fel i örat, spräckt trumhinna typ, så der gjorde ont när hon skrattade. En väldigt rolig dag idag :)

relief

Oh, right, btw. JAG SLIPPER NORRLAND!!! JAG FLYTTAR HÄRIFRÅN FÖRDÖMDA !"#¤%&/( BONDELAND!
Inte säger jag att Dalarna ligger långt efter. Men vad som helst är bättre än Norrland. Aldrig gillat, never will! GOOD RIDDANCE! Hejdå!

hoppas hoppas HOPPAS!!!!

De senaste dagarna har de lediga lägenheterna i Bojsenburg, Falun trillat bort en efter en från Kopparstadens hemsida. För att slutligen igår vara 0 kvar. Av en ren slump kollade jag idag runt klockan elva, tänkandes att "det är helt hopplöst, kommer inte bli några lediga innan vi måste ta en annan lägenhet", och där låg det en. THE ONE. Lägenheten! Inflytt den 1a augusti. Fucking perfect!

Det var ingen tvekan om saken, lade intresseanmälan direkt! Nu ska jag bara hoppas på att det inte är någon annan som anmäler intresse så ska vi försöka åka dit och kolla på måndag. Tacka ja på stående fot om den är fin (vilken jag verkligen räknar med, jag vill ha någon säkerhet!) och sen den 22a april så är det färdigt. Klart. Det är sista svarsdatum.

Och jag hoppas verkligen att ingen annan anmäler intresse. Särskilt inte någon med högre köpoäng (vilket inte lär bli svårslaget, jag har typ 7)... Optimisten i mig tänker att det inte borde vara några intresserade. För den senaste veckan har det legat 5 lägenheter i Bojsen ute, och sista anmälningsdatum har flyttats fram helatiden, alltså har de inte hittat "köpare" till dom lägenheterna. Sedan när någon väl anmälde intresse så var det bara klipp klapp klart och så tog dom bort annonserna.

OCH JAG HOPPAS ATT INGEN JÄVEL VILL HA DENNA LÄGENHET, DEN ÄR MIN!!! Eller, eh jaa.. våran :)

And it better be freakin' awesome, för jag vill bara ha det klart. Veta att vi har en lägenhet som står och väntar. Veta att den 1a augusti kan vi hämta nycklarna. (Eller kanske den 2a, eller 30 juli, för 1a augusti är en söndaag).
Veta att nu är det bara att spara pengar som en tok, till lite nytt inredning, NY SOFFA, nya gardiner, ny matta till vardagsrummet.... och, ja. Såhär illa har det sett ut i mitt huvud sen jag började kolla på lägenheter i Falun.

Jag vill flytta!


these dancing days

Ja, så det är upplagt på kartan att eventuellt flytta. Till Falun.
Har sökt en del program på högskolan både där och hemma i Gävle, men vet inte riktigt än hur det blir. Det beror ju lite på hur det är med jobb här hemma för Rickard, och mig. Fast jag tror ändå att om jag skulle få ett tillfälligt jobb så skulle jag ändå vilja plugga i höst.

Tanken dök upp främst för att Ida och Mickan sa att dom skulle flytta dit och börja plugga, Matilda flyttar till 99% säkerhet till Gotland i sommar. Då vill inte jag vara ensam kvar! Och Gotland är ju way off så jag siktade på Falun jag med.
Och har sökt en hel del program så något kommer jag garanterat in på! Men somsagt, har älskling bra med jobb och tjänar bra pengar i juli-augusti svängen så börjar jag nog läsa i Gävle istället.
För jag trivs ju här, jag älskar våran lägenhet (DEN HAR SÅ FINA TAPETER!!!!!).

Men, Ida och jag fick ett ryck igår och åkte en sväng till Falun och tittade på två av bostadsområdena som vi spanat in på Kopparstadens hemsida, och blev helt kära i Bojsenburg! Det var så himla fint, gulligt, hemtrevligt! Jag vill verkligen bo där :')

Och mitt Hallon håller på att ska ta taxikort, så han kan säkert få jobb i Falun lika väl som i Gävle. Det känns liksom bra allting :) Världen ordnar upp sig.
Enda kruxet är vad som händer fram till dess. Jag vill jobba. Nu. Ordentligt jobb! Tjäna minst 10 i månaden så man kan spara! Leva som folk. Men ändå ett tillfälligt jobb... och vad lämnar det då? Jo, telefonförsäljare. Jag klarar inte av det. Jag är inte en säljare. Så jag har lite mild panik över det, men hoppas bara på det bästa, as always.


Hade möte med min coach idag kl 9, skulle gå igenom ett personligt brev till Byggmax, som jag har hört på villovägar att kan behöva personal. Awesome! Nära hem, skitbra. Dessutom skulle vi prata om arbetsförmedlingens utbildningar. Har blivit lite sugen på en sån också, typ byggutbildning. Fan va kul det skulle vara! Lära sig lägga golv och skit, ascoolt. Skulle vara grym byggarbetare jag :D
Anyway, så hade jag inte skrivit klart mitt personliga brev, och hon hade dubbelbokat mötet så jag kände, vafan jag har inte bråttom så jag lät den andra tjejen ha sitt möte, så åkte jag hem igen.

Kan tilläggas då att jag kom hem halv tre inatt, somnade tidigast halv fyra och skulle ha gått upp kl 7, men vaknade av påminnelsen om 9-mötet på telefonen klockan 08.12, så då pallrade jag mig ner på stan väldigt motvilligt, betalade parkering till 10.24, eftersom möten med jobbcoach har en tendens att dra ut på tiden. Sämst.

Nu ska jag leta jobb som en idiot i både Gävle, Sandviken och Falun, kolla på Kopparstaden på lägenheter, drömma mig bort till hösten. Iiiiih! :'D

long time no see

Ja, det var en väldans massa längesen jag skrev här... sen jag fick min Hero skulle jag nog våga säga. Men jag sitter aldrig vid datorer längre, allt finns ju i min Urban! :) Tyvärr så är inte blogg.se's skrivprogram kompatibelt med Androids webbläsare än, så jag kan inte blogga från mobilen. Men jag klarar mig, vadfan. Jag har världens bästa mobil! :D

Väntar i skrivande stund på att Ida ska komma, så ska vi handla lite tydligen. Sen blir det tjejkväll i B-hus! :)

Ha det bra allihopa! <3

RSS 2.0