intressenter

Denna dag gick inte riktigt som planerat... Den blev så mycket bättre! :)

Komvux-introt var ganska onödigt större delen av det, men fick ett slutgiltigt schema och litteraturlista, så jag åkte hem och beställde böcker. Sen så kom Rickard och vi åkte ner på stan till banken för att kolla om vi hade finans för att byta upp vår bil. Och vart vi glada när dom sa att vi kunde göra det!?
Helt lyrisk blev då Rickard iallafall.

Så våra planer på att bara åka förbi Rusta och CG efter banken blåste bort all världens väg och vi brummade fortsomfasen till bilhandlare efter bilhandlare.
Var på väg att ge upp när vi åkte förbi Ford och såg att dom visst hade en begagnat-hall, så vi tog ett sista stopp med ganska låga förväntningar.
Blev dock väldigt lyckligt överraskade då vi hittade en perfekt bil som vi dessutom tingat till imorgon, så vi har betänketid på en dag nu.

Däremot så insåg vi när vi kom hem att vi missat deras uteparkering med begagnat, och hittade en annan kandidat på deras hemsida. Så det blir lite mer fundering imorgon, men vi ska dit och kika på den bilen också - och förmodligen så slår vi till för en av dom imorgon! :D

Helt undebart! Ett steg närmare hundägande där då ;)

Dom som vi står i valet och kvalet mellan nu är



Ford Focus -02

och



Puegot 406 -02

Men som sagt, har inte spanat in Pärsån än så vi får se hur det slutar imorgon! I'll tune in!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0